Elégedett vásárlóink küldték

Rólunk mondták

Ez a karkötő csodálatos! Teljesen olyan, mint amilyen a képen és a mérete is tökéletes lett. Nagyon szép és elegáns, szinte bármihez fel lehet venni! Már meg is csináltam a tisztításukat és a programozásukat. Egyszerűen imádom! ❤️
Kémeri Dóra
Ajándékba vásároltam a karkötőt a páromnak és hatalmas sikert aratott. A szállítás gyors volt, és a kommunikáció is kifogástalan. Teljes mértékben elégedettek vagyunk.
Nagy Sándor
Nagyon kényelmes viselni a karkötőt és érzem a pozitív hatásait is. Hihetetlen harmóniát és nyugalmat sugároz. Tetszik még benne, hogy a gumija nagyon erős és strapabíró, nem nyúlik ki pár hét után.
Harai Eszter

Ásványok tulajdonságai

Népszerű ásványaink

rózsakvarc-png

Rózsakvarc

A szerelem kövének is nevezik. Kedvező hatásokkal bírhat az érzelmi hegek gyógyításában, segíthet növelni az önelfogadást, valamint erősítheti a szeretet és a harmónia érzését az életben.

Citrin-png

Citrin

Pozitív energiájával és önbizalomnövelő tulajdonságaival hozzájárulhat az érzelmi harmónia és egyensúly megteremtéséhez.

lávakő-png

Lávakő

Pozitív hatásokkal bírhat a személyes erő, kitartás és bátorság növelésében, továbbá segíthet az érzelmi feszültség levezetésében és az energetikai egyensúly megteremtésében.

hegyikristály-png

Hegyikristály

Jótékonyan hathat az elmére és a testre, javítva az energiaáramlást, a koncentrációt és a kreativitást, valamint támogathatja a tisztító és gyógyító folyamatokat a testben és az aurában.