ÁSVÁNY LEXIKON

Fedezd fel az ásványok gyógyító erejét – engedd, hogy az ősi bölcsesség és energiájuk átjárjon, harmóniát és jóllétet teremtve számodra!

Ásványok hatásai

Népszerű ásványaink

rózsakvarc

Rózsakvarc

A szerelem kövének is nevezik. Kedvező hatásokkal bírhat az érzelmi hegek gyógyításában, segíthet növelni az önelfogadást, valamint erősítheti a szeretet és a harmónia érzését az életben.

hegyikristály

Hegyikristály

Jótékonyan hathat az elmére és a testre, javítva az energiaáramlást, a koncentrációt és a kreativitást, valamint támogathatja a tisztító és gyógyító folyamatokat a testben és az aurában.

white howlit

White howlite

Segíthet a stressz csökkentésében és a belső nyugalom elérésében, miközben pozitív hatással lehet az egyéb mentális állapotokra, mint például a fókusz növelése vagy a pihentető alvás elősegítése.

zöld achát1

Zöld Achát

A zöld achát erőteljes gyógyító kő, amely nyugtathatja az elmét és támogathatja a természetes gyógyulást a testben, valamint erősítheti a kapcsolatot a természettel.

aventurin

Aventurin

A szerencse és a lehetőségek köve, amely segíthet vonzani a pozitív energiát és az új lehetőségeket az életbe. Emellett nyugtató hatása révén segíthet csökkenteni a stresszt és támogathatja az érzelmi egyensúlyt.

ónix

Ónix

Támogathatja a belső erőt, a stabilitást és az önbizalmat, emellett segíthet az energiaáramlás harmonizálásában és a negatív energiák elűzésében.

lávakő

Lávakő

Pozitív hatásokkal bírhat a személyes erő, kitartás és bátorság növelésében, továbbá segíthet az érzelmi feszültség levezetésében és az energetikai egyensúly megteremtésében.

kék achát

Kék Achát

Segíthet a kommunikáció javításában és a belső harmónia elérésében, emellett támogathatja az érzelmi stabilitást és a pozitív gondolkodást.

Eperkvarc

Eperkvarc

Segíthet az érzelmi egyensúly kialakításában és a szeretetenergia megerősítésében, elősegítve ezzel a pozitív érzelmi tapasztalatokat és a gyógyulást.

Citrin

Citrin

Pozitív energiájával és önbizalomnövelő tulajdonságaival hozzájárulhat az érzelmi harmónia és egyensúly megteremtéséhez.

ametiszt

Ametiszt

Rendkívül nyugtató és tisztító energiájával segíthet a stressz csökkentésében, valamint a belső béké és spirituális egyensúly elérésében.

napkő

Napkő

Ragyogó energiája és pozitív rezgései támogathatják a kreativitást, segíthetnek az önbizalom erősítésében, és hozzájárulhatnak a pozitív életenergia megőrzéséhez.